1. Eurom
  2. Eurom Comfy 1300.

Eurom Comfy 1300. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Comfy 1300. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Comfy 1300. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Wandheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

10 m2

Oppervlak voor montage

Wand

Kleur

Zilver

Omschrijving van de Eurom Comfy 1300. terrasverwarmer

Met de Eurom Comfy 1300 verleng je de warme dagen op je terras nog eens extra. Deze terrasverwarmer heeft een verwarmingsbereik tot 10 vierkante meter, waardoor je ook als het wat frisser wordt buiten kunt zitten. Het verwarmingselement heeft een goudkleurig laagje, waardoor de warmte intenser is dan bij een normale halogeen heater. Wind heeft hier ook weinig invloed op. Controleer altijd eerst de handleiding voordat je de Comfy 1300 ophangt. Bij het verwarmen van winderige terrassen vanaf die 10 vierkante meter, is het aan te raden om er twee te hangen. Om te voorkomen dat de stroomgroep klapt bij het aanzetten van de terrasverwarmer, kun je het beste een softstarter gebruiken. Hiermee vlak je het stroomverbruik af. Zo voorkom je dat je stoppen doorslaan.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door invloed van de wind

    .

    Het gouden laagje over het verwarmingselement zorgt voor een hogere warmte-intensiteit.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer heeft een lager maximaal vermogen dan andere heaters uit deze serie en heeft hierdoor een kleinere warmtebereik en een lagere warmte-intensiteit.

Veelgestelde vragen over de Eurom Comfy 1300. terrasverwarmer

De Eurom Comfy 1300. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Comfy 1300. is 10 m2.

De Eurom Comfy 1300. is een Wandheater.

De Eurom Comfy 1300. is Zilver van kleur.