1. Eurom
 2. Eurom Comfy 2200RCD.

Eurom Comfy 2200RCD. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Comfy 2200RCD. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Comfy 2200RCD. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Wandheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

20 m2

Oppervlak voor montage

Wand

Kleur

Zilver

Omschrijving van de Eurom Comfy 2200RCD. terrasverwarmer

Verleng de warme dagen op je terras met de Eurom Comfy 2200RCD. Deze terrasverwarmer heeft een verwarmingsbereik van maximaal 20 vierkante meter. Het verwarmingselement heeft een goudkleurig laagje, waardoor de warmte nog intenser is dan bij een gewone halogeen heater. Ook wind heeft nauwelijks invloed op de warmte. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit naar jouw wens aanpassen door tussen de 3 vermogensstanden te wisselen. Houd er rekening mee dat je de Comfy 2200RCD alleen maar op plaatsen mag hangen waarvoor dit in de handleiding staat aangegeven. Advies van de specialist: voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 20 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Een losse softstarter is niet nodig, omdat de terrasverwarmer al een vertraging heeft bij het opstarten die het piekvermogen afvlakt. Hierdoor is de kans dat de stoppen doorslaan al veel kleiner.

Pluspunten
 • Deze terrasverwarmer heeft het grootste vermogen van de serie, maximaal 2200 watt, wat resulteert in een hogere warmte-intensiteit en een groter warmtebereik

  .

  Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel

  .

  Het gouden laagje over het verwarmingselement zorgt voor een extra intense warmte.

Minpunten
 • Je hebt altijd een stopcontact in de buurt nodig om de terrasverwarmer te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Eurom Comfy 2200RCD. terrasverwarmer

De Eurom Comfy 2200RCD. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Comfy 2200RCD. is 20 m2.

De Eurom Comfy 2200RCD. is een Wandheater.

De Eurom Comfy 2200RCD. is Zilver van kleur.