1. Eurom
 2. Eurom Flameheater.

Eurom Flameheater. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Flameheater. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Flameheater. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Flame-heater, Staande heater

Warmtebron

Gas

Verwarmingsbereik

50 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Grijs

Omschrijving van de Eurom Flameheater. terrasverwarmer

Met de Eurom Flameheater verwarm je op een comfortabele en effectieve manier je terras. De gas terrasverwarmer is voorzien van een Turbo-top die de warmte van de vlam omzet in stralingswarmte. Deze terrasverwarmer werkt op butaan- of propaangas en je kunt zelf bepalen hoe warm het wordt met de variabele gascontrole tussen de 5.000 en 9.000 watt. Bovendien heeft deze heater een handige omvalbeveiliging, elektronische ontsteking en wieltjes voor makkelijk verplaatsen. Wanneer je de heater een tijdje niet gebruikt hebt, houd er dan rekening mee dat je de knop langer moet ingedrukken om de heater te ontsteken. Daarnaast is het belangrijk om hem altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. Voor het verwarmen van winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig en een gasfles wordt niet meegeleverd. De Eurom Flameheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen, dus je hebt de warmte die je nodig hebt om lang te genieten van je terras. Gebruik deze terrasverwarmer en geniet van een warme avond op je terras!

Pluspunten
 • De terrasverwarmer is uitgerust met wielen waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen

  .

  Door de omvalbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit wanneer hij omvalt

  .

  Met de traploze instelbaarheid met een maximale capaciteit van 9000 watt, pas je de warmte-intensiteit naar eigen wens aan.

Minpunten
 • De windsterkte in de omgeving heeft invloed op de warmteintensiteit van de terrasverwarmer

  .

  Om te voorkomen dat het buisje waardoor het gas stroomt verstopt raakt, dient u de verwarmer in een beschermhoes (niet meegeleverd) op te bergen of op een droge en stofvrije plaats te bewaren.

Veelgestelde vragen over de Eurom Flameheater. terrasverwarmer

De Eurom Flameheater. terrasverwarmer maakt gebruik van Gas.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Flameheater. is 50 m2.

De Eurom Flameheater. is een Flame-heater, Staande heater.

De Eurom Flameheater. is Grijs van kleur.