1. Eurom
 2. Eurom Entourage 1500.

Eurom Entourage 1500. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Entourage 1500. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Entourage 1500. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Wandheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

15 m2

Oppervlak voor montage

Wand

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Eurom Entourage 1500. terrasverwarmer

De Eurom Entourage 1500 is de perfecte oplossing voor het verwarmen van kleine terrassen. Met een verwarmingsbereik van maar liefst 15 vierkante meter kun je ook met frisse temperaturen nog gezellig buiten zitten. De verwarming is minder fel dan bijvoorbeeld een Golden Tube heater, maar de warmte-intensiteit blijft hoog. De wind heeft ook nauwelijks invloed op het verwarmen. Met 6 verschillende standen die je eenvoudig met de afstandsbediening aanpast, heb je de mogelijkheid de warmte-intensiteit naar eigen wens te regelen. Wanneer je een groter terras hebt, adviseren we twee terrasverwarmers te gebruiken. Ook is een losse softstarter niet nodig, omdat de terrasverwarmer al een vertraging heeft bij het opstarten die het piekvermogen afvlakt. Zo verklein je de kans dat de stoppen doorslaan. Lees de handleiding goed door om te weten waar je de Entourage 1500 wel en niet mag ophangen.

Pluspunten
 • De terrasheater geeft weinig fel licht uit, maar behoudt een hoge warmte-intensiteit

  .

  Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind

  .

  Met 6 standen pas je de warmte-intensiteit naar eigen wens aan.

Minpunten
 • Deze terrasverwarmer heeft een lager maximaal vermogen dan de andere heaters uit deze serie, waardoor het een kleiner warmtebereik en een lagere warmte-intensiteit heeft.

Veelgestelde vragen over de Eurom Entourage 1500. terrasverwarmer

De Eurom Entourage 1500. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Entourage 1500. is 15 m2.

De Eurom Entourage 1500. is een Wandheater.

De Eurom Entourage 1500. is Zwart van kleur.