1. Eurom
 2. Eurom THG14000 RVS.

Eurom THG14000 RVS. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom THG14000 RVS. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom THG14000 RVS. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Lounge-heater, Staande heater

Warmtebron

Gas

Verwarmingsbereik

100 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Zilver

Omschrijving van de Eurom THG14000 RVS. terrasverwarmer

De Eurom THG14000 RVS is de perfecte oplossing om het terras te verwarmen. Deze krachtige gasheater is gemaakt van polyester en heeft een variabele gascontrole waarmee een warmtebereik tot maximaal 100 vierkante meter wordt behaald. Het bedienen is eenvoudig: plaats een gasfles met propaan- of butaangas, schakel de terrasverwarmer in met de elektrische ontsteking en geniet van de warme lucht die deze heater afgeeft. De terrasverwarmer is voorzien van wieltjes waarmee je hem gemakkelijk verplaatst. Daarnaast is hij ook voorzien van een omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf uitschakelt wanneer hij omvalt. Met één heater worden zelfs winderige terrassen verwarmd met een warmtebereik van 100 vierkante meter. Let op: een gasfles wordt niet meegeleverd en deze gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen. De Eurom THG14000 RVS is een krachtige gasheater die je terras gemakkelijk en efficiënt verwarmt. Met een variabele gascontrole die een warmtebereik behaalt tot maximaal 100 vierkante meter, kun je zelfs de meest winderige terrassen verwarmen met slechts één heater. De terrasverwarmer is eenvoudig in gebruik, je hoeft enkel een gasfles met propaan- of butaangas te plaatsen en de terrasverwarmer in te schakelen met de elektrische ontsteking. De polyester behuizing is voorzien van wieltjes waarmee je de terrasverwarmer gemakkelijk verplaatst. Daarnaast is deze gasheater voorzien van een omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf uitschakelt wanneer hij omvalt. Let op: een gasfles wordt niet meegeleverd en deze gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen. Kortom, de Eurom THG14000 RVS is de perfecte oplossing om je terras te verwarmen.

Pluspunten
 • Met een warmtebereik van 100 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlak dan de meeste gas terrasverwarmers

  .

  De terrasverwarmer is voorzien van wielen waardoor je de heater gemakkelijk kunt verplaatsen

  .

  Dankzij de traploze instelbaarheid met een maximaal vermogen van 14.000 watt kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen.

Minpunten
 • Op de maximale stand verbruikt de terrasverwarmer ongeveer 1,45 euro per uur.

Veelgestelde vragen over de Eurom THG14000 RVS. terrasverwarmer

De Eurom THG14000 RVS. terrasverwarmer maakt gebruik van Gas.

Het verwarmingsbereik van de Eurom THG14000 RVS. is 100 m2.

De Eurom THG14000 RVS. is een Lounge-heater, Staande heater.

De Eurom THG14000 RVS. is Zilver van kleur.