1. Eurom
  2. Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC.

Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Heatstrip, Wandheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

25 m2

Oppervlak voor montage

Wand

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. terrasverwarmer

Met de Eurom Outdoor Heatpanel 3200 RC blijf je ook als de zon onder is gezellig buiten zitten. De terrasverwarmer heeft een vermogen van 3200 watt en is geschikt voor het verwarmen van een oppervlakte tot 25 vierkante meter. Je kunt het hittepaneel aan de muur, het plafond of onder je overkapping hangen. Aan de ene kant heeft dit product een stekker waarmee je het in het stopcontact kunt steken en aan de andere kant een afstandsbediening waarmee je het hittepaneel aan en uit kunt zetten. Tijdens het verwarmen behoudt het hittepaneel zijn zwarte kleur. Met een IPX4-certificering is de terrasverwarmer geschikt voor vochtige ruimtes. Het gebruik van een softstarter bij de Eurom Outdoor Heatpanel 3200 RC is aan te raden. Hiermee wordt het piekvermogen dat nodig is om het hittepaneel op te starten, afgevlakt. Hierdoor geef je geen klap op je stroomgroep en voorkom je dat je stoppen doorslaan. Controleer in de handleiding waar je de terrasverwarmer wel en niet mag hangen. Met de Eurom Outdoor Heatpanel 3200 RC heb je altijd een gezellige sfeer op je terras!

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft geen rode gloed tijdens het verwarmen. De terrasverwarmer heeft geen rode gloed tijdens het verwarmen. Je bevestigt de heater zowel aan de muur als aan het plafond. Je bevestigt de heater zowel aan de muur als aan het plafond. Met de meegeleverde afstandsbediening pas je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aan vanuit je stoel. Met de meegeleverde afstandsbediening pas je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aan vanuit je stoel.

Minpunten
  • Een heatpanel is windgevoelig, waardoor je de warmte minder goed voelt dan bij andere verwarmingselementen.

Veelgestelde vragen over de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. terrasverwarmer

De Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. is 25 m2.

De Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. is een Heatstrip, Wandheater.

De Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. is Zwart van kleur.