1. Eurom
 2. Eurom Entourage 2000.

Eurom Entourage 2000. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Entourage 2000. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Entourage 2000. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Wandheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

20 m2

Oppervlak voor montage

Wand

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Eurom Entourage 2000. terrasverwarmer

De Eurom Entourage 2000 is een terrasverwarmer met een zeer hoge warmte-afgifte. Deze heater straalt minder fel licht uit dan een gewone halogeen heater. Daarnaast heeft wind nauwelijks invloed op de warmte-intensiteit. Met 6 verschillende standen kun je de warmte-intensiteit naar wens aanpassen. Deze terrasverwarmer heeft een maximaal verwarmingsbereik van 20 vierkante meter. Voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 20 vierkante meter heeft men twee van deze terrasverwarmers nodig. Bovendien heeft deze heater een vertraging bij het opstarten die het piekvermogen afvlakt. Hierdoor is de kans dat de stoppen doorslaan al kleiner. Je kunt de warmte-intensiteit eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Kijk in de handleiding waar je de Entourage 2000 wel en niet mag hangen. De Eurom Entourage 2000 is dus een ideale oplossing voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen.

Pluspunten
 • Deze terrasverwarmer heeft het grootste vermogen van de terrasverwarmers uit deze serie met maximaal 2000 watt en heeft daardoor een hogere warmte-intensiteit en een groter warmtebereik

  .

  De terrasheater straalt weinig fel licht uit, maar behoudt een hoge warmte-intensiteit

  .

  Bovendien heeft deze terrasverwarmer vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind.

Minpunten
 • Je hebt altijd een stopcontact in de buurt nodig om de terrasverwarmer te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Eurom Entourage 2000. terrasverwarmer

De Eurom Entourage 2000. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Entourage 2000. is 20 m2.

De Eurom Entourage 2000. is een Wandheater.

De Eurom Entourage 2000. is Zwart van kleur.