1. Sunred
 2. Sunred Atria Flame Heater Grijs.

Sunred Atria Flame Heater Grijs. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Atria Flame Heater Grijs. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Atria Flame Heater Grijs. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Staande heater

Warmtebron

Gas

Verwarmingsbereik

50 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Sunred Atria Flame Heater Grijs. terrasverwarmer

Zet de Sunred Atria Flame Heater Grijs aan voor een gezellige avond buiten op het terras. Met deze gasheater geniet je niet alleen van de warmte, maar ook van de sfeervolle vlam die het afgeeft. De warmte-intensiteit is eenvoudig traploos aan te passen tot het maximale vermogen bereikt is. Let wel op dat de warmte bij een stevige wind kan verwaaien, waardoor de warmtebereik minder groot is. Deze heater is ook voorzien van een omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf uitschakelt wanneer hij onverhoopt omvalt. Vergeet niet om de batterij te plaatsen voordat je de heater gaat gebruiken, want zonder batterij werkt de elektrische ontsteking niet en geeft hij geen vonk. Voor het verwarmen van winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter, heb je minimaal 2 van deze terrasverwarmers nodig. Laat je advies geven door de specialist, want deze gas terrasverwarmers moeten altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte worden gebruikt. Ook wordt het aangeraden om een softstarter te gebruiken, hiermee voorkom je dat er een klap komt op je stroomgroep. Zo ben je verzekerd van een goede verwarming met een optimale veiligheid.

Pluspunten
 • Dankzij de traploze instelbaarheid met een maximumvermogen van 11.000 watt kun je de warmteintensiteit naar wens aanpassen

  .

  Dankzij de valbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit als deze omvalt

  .

  De terrasverwarmer is voorzien van wielen waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Minpunten
 • De hoeveelheid wind in de omgeving heeft invloed op de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Sunred Atria Flame Heater Grijs. terrasverwarmer

De Sunred Atria Flame Heater Grijs. terrasverwarmer maakt gebruik van Gas.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Atria Flame Heater Grijs. is 50 m2.

De Sunred Atria Flame Heater Grijs. is een Staande heater.

De Sunred Atria Flame Heater Grijs. is Zwart van kleur.