1. Eurom
  2. Eurom Q-time 2000.

Eurom Q-time 2000. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Q-time 2000. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Q-time 2000. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Wandheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

14 m2

Oppervlak voor montage

Wand

Kleur

Zilver

Omschrijving van de Eurom Q-time 2000. terrasverwarmer

De Eurom Q-time 2000 is perfect voor het verwarmen van uw beschutte terras of serre. Met de twee verschillende vermogensstanden (1.000 en 2.000 watt) kunt u de warmte-intensiteit zelf instellen. In de hoogste stand kunt u tot 14 vierkante meter warm houden. De terrasverwarmer is eenvoudig aan de muur te bevestigen dankzij de meegeleverde muurbeugel. U kunt de terrasverwarmer het beste beschut op hangen om de warmte-afgifte optimaal te benutten. Als u een winderige ruimte wilt verwarmen, is de Eurom Q-time 2000 niet geschikt. Voor het verwarmen van besloten terrassen vanaf 14 vierkante meter heeft u twee van deze terrasverwarmers nodig. Om het piekvermogen bij opstarten te verlagen, adviseren wij een softstarter te gebruiken. Op deze manier voorkomt u dat uw stopcontacten doorslaan. De Eurom Q-time 2000 is de ideale manier om uw beschutte terras of serre te verwarmen. U kunt de warmte-intensiteit zelf instellen met twee vermogensstanden (1.000 en 2.000 watt). In de hoogste stand kunt u tot 14 vierkante meter warm houden. De terrasverwarmer is eenvoudig aan de muur te bevestigen dankzij de meegeleverde muurbeugel. U kunt hem het beste beschut op hangen om de warmte-afgifte optimaal te benutten. Als u een winderige ruimte wilt verwarmen, is de Eurom Q-time 2000 niet geschikt. Voor het verwarmen van besloten terrassen vanaf 14 vierkante meter heeft u twee van deze terrasverwarmers nodig. Om het piekvermogen bij opstarten te verlagen, adviseren wij een softstarter te gebruiken. Op deze manier voorkomt u dat uw stopcontacten doorslaan. De Eurom Q-time 2000 biedt u een optimale verwarmingservaring voor uw terras of serre. Met de twee vermogensstanden stelt u de warmte-intensiteit zelf in. In de hoogste stand kunt u een oppervlakte van 14 vierkante meter verwarmen. U monteert de terrasverwarmer eenvoudig aan de muur met de bijgeleverde muurbeug.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer is draaibaar, waardoor je zelf kunt bepalen in welke richting de heater de ruimte verwarmt

    .

    Een elektrische terrasverwarmer is snel en gemakkelijk aan te zetten, omdat alleen de stekker in het stopcontact gestoken hoeft te worden.

Minpunten
  • De hoeveelheid wind in de omgeving heeft invloed op de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Eurom Q-time 2000. terrasverwarmer

De Eurom Q-time 2000. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Q-time 2000. is 14 m2.

De Eurom Q-time 2000. is een Wandheater.

De Eurom Q-time 2000. is Zilver van kleur.