1. Sunred
  2. Sunred Propus Lounge Heater Zwart.

Sunred Propus Lounge Heater Zwart. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Propus Lounge Heater Zwart. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Propus Lounge Heater Zwart. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Lounge-heater, Staande heater

Warmtebron

Gas

Verwarmingsbereik

25 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Sunred Propus Lounge Heater Zwart. terrasverwarmer

De Sunred Propus Lounge Heater Zwart is een terrasverwarmer met een maximaal vermogen van 10.000 watt. De elektronische ontsteking zorgt ervoor dat je de vlam eenvoudig kunt aansteken en je kunt de warmte reguleren door middel van de draaiknop. De heater werkt op propaan- of butaangas en is voorzien van wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. De gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen. Hij is ideaal voor het verwarmen van terrassen tot 25 vierkante meter. Deze terrasverwarmer is geschikt voor verschillende situaties, zoals het verwarmen van je loungeset, het eten aan de tuintafel of het nuttigen van een drankje met vrienden. Met deze heater ben je niet afhankelijk van de lengte van een kabel en daarom ook ideaal voor winderige terrassen. Desondanks is het verstandig om de terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. De gasfles wordt niet meegeleverd.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer is geschikt voor het verwarmen van grote oppervlakten tot maximaal 25 vierkante meter. De terrasverwarmer is voorzien van wielen waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Dankzij de traploze instelbaarheid met een maximaal vermogen van 10.000 watt kan je de warmte-intensiteit aanpassen naar je eigen wensen.

Minpunten
  • Op de maximale stand verbruikt de terrasverwarmer ongeveer 1,26 euro per uur.

Veelgestelde vragen over de Sunred Propus Lounge Heater Zwart. terrasverwarmer

De Sunred Propus Lounge Heater Zwart. terrasverwarmer maakt gebruik van Gas.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Propus Lounge Heater Zwart. is 25 m2.

De Sunred Propus Lounge Heater Zwart. is een Lounge-heater, Staande heater.

De Sunred Propus Lounge Heater Zwart. is Zwart van kleur.