1. Eurom
  2. Eurom Q-time 1800S Golden.

Eurom Q-time 1800S Golden. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Q-time 1800S Golden. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Q-time 1800S Golden. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Staande heater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

16 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Eurom Q-time 1800S Golden. terrasverwarmer

De Eurom Q-time 1800S Golden elektrische terrasverwarmer is een ideaal product voor iedereen die graag buiten verwarmd wil worden. De golden tube lamp straalt warmte uit die diep in het lichaam doordringt, waardoor je je ook in koudere temperaturen geen zorgen hoeft te maken over je comfort. Met de meegeleverde muurbeugel is de heater eenvoudig aan de muur te bevestigen en is horizontaal 360 graden draaibaar. De elektrische heater heeft een bereik van 16 vierkante meter en is daarom perfect voor kleinere tuinen of balkons. Als je een winderige of beschutte tuin hebt vanaf 16 vierkante meter, is het aan te raden om in plaats van één heater twee te gebruiken. Het is belangrijk om te weten dat het verwarmen van je terras meer stroom gebruikt om op te starten, ook wel het piekvermogen genoemd. Een softstarter vlakt dit vermogen af en voorkomt dat je stroomgroep doorslaat. Voor een optimale verwarming is het aan te raden om de elektrische heater eerst aan te zetten op de laagste stand. Daarna kun je de warmte-intensiteit naar wens aanpassen.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind. Het goudkleurige laagje over het verwarmingselement zorgt voor een nog intensievere warmte. Met een warmtebereik van 15 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een grotere oppervlakte dan vergelijkbare terrasverwarmers.

Minpunten
  • De warmte-intensiteit van de terrasverwarmer kan niet op afstand worden aangepast.

Veelgestelde vragen over de Eurom Q-time 1800S Golden. terrasverwarmer

De Eurom Q-time 1800S Golden. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Q-time 1800S Golden. is 16 m2.

De Eurom Q-time 1800S Golden. is een Staande heater.

De Eurom Q-time 1800S Golden. is Zwart van kleur.