1. Eurom
 2. Eurom Comfy 1800RC.

Eurom Comfy 1800RC. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Comfy 1800RC. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Comfy 1800RC. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Wandheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

16 m2

Oppervlak voor montage

Wand

Kleur

Zilver

Omschrijving van de Eurom Comfy 1800RC. terrasverwarmer

Verleng de lange zomeravonden met de Eurom Comfy 1800RC. Met dit elegante en krachtige apparaat kun je tot 16 vierkante meter van je terras verwarmen. Het goudkleurige laagje op het verwarmingselement zorgt voor een intenser warmtegevoel dan bij een gewone halogeen heater. Ook geeft het geen invloed op het warmtegevoel als er een windje staat. Met de afstandsbediening kun je de terrasheater aan- of uitzetten. Wil je het apparaat helemaal uitzetten, gebruik dan de fysieke knop op het apparaat. Kijk voor meer informatie over waar je de Comfy 1800RC wel of niet mag ophangen in de handleiding. Om een beschut en winderige terras vanaf 16 vierkante meter te verwarmen, heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Ook heeft deze terrasverwarmer al een vertraging bij het opstarten, waardoor een losse softstarter niet nodig is. Hierdoor is de kans dat de stoppen doorslaan al kleiner. Geniet van warme avonden met de Eurom Comfy 1800RC. Dit elegante apparaat zorgt voor een optimale warmte-intensiteit, ongeacht het weer. Je kunt de terrasheater makkelijk aan- en uitzetten met de meegeleverde afstandsbediening. Wil je het apparaat helemaal uit zetten, gebruik dan de fysieke knop op het apparaat. Kijk zeker even in de handleiding voor informatie over waar je de Comfy 1800RC wel of niet mag ophangen. Wil je een beschut en winderige terras vanaf 16 vierkante meter verwarmen? Dan heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Ook heeft deze terrasverwarmer al een vertraging bij het opstarten, waardoor een losse softstarter niet nodig is. Hierdoor is de kans dat de stoppen doorslaan al kleiner. Geniet van een heerlijk warm terras, ook als het wat frisser wordt!

Pluspunten
 • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door invloed van wind

  .

  Het goudkleurige laagje over het verwarmingselement zorgt voor een hogere warmteintensiteit

  .

  Een elektrische terrasverwarmer is makkelijk en snel te bedienen door alleen de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
 • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet kunt aanpassen naar je eigen wensen.

Veelgestelde vragen over de Eurom Comfy 1800RC. terrasverwarmer

De Eurom Comfy 1800RC. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Comfy 1800RC. is 16 m2.

De Eurom Comfy 1800RC. is een Wandheater.

De Eurom Comfy 1800RC. is Zilver van kleur.