1. Sunred
 2. Sunred Barcelona 1500 Staand.

Sunred Barcelona 1500 Staand. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Barcelona 1500 Staand. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Barcelona 1500 Staand. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Staande heater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

15 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Sunred Barcelona 1500 Staand. terrasverwarmer

De Sunred Barcelona 1500 Staand is de ideale verwarming voor terrassen met veel wind. Dankzij het speciaal ontworpen verwarmingselement wordt er nagenoeg geen warmte verloren. De terrasverwarmer is geschikt voor een oppervlakte tot 15 vierkante meter. Hoe verder je van de terrasverwarmer staat, des te minder intens de warmte aanvoelt. Met een opwarmtijd van 5 seconden ben je al snel verwarmd. De verzwaarde voet voorkomt dat de terrasverwarmer omvalt. Mocht de heater toch omvallen, dan schakelt hij zichzelf automatisch uit. Omdat de heater staat, is hij makkelijk te verplaatsen. Voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 15 vierkante meter, wordt aangeraden minimaal 2 terrasverwarmers aan te schaffen. Om schokken op je stroomgroep te voorkomen, is het verstandig een softstarter te gebruiken. Deze zal het piekvermogen, dat nodig is om de terrasverwarmer op te starten, afvlakken. Zo voorkom je dat je stroomcircuit ongewenst kan doorslaan.

Pluspunten
 • Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind.- Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de wind

  .

  Dankzij de omvalbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit wanneer de heater omvalt

  .

  - Dankzij de valbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit wanneer hij omvalt

  .

  Een elektrische terrasverwarmer zet je snel en gemakkelijk aan, omdat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken

  .

  - Een elektrische terrasverwarmer is snel en gemakkelijk aan te zetten, omdat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te stoppen.

Minpunten
 • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar je eigen wensen aanpast.

Veelgestelde vragen over de Sunred Barcelona 1500 Staand. terrasverwarmer

De Sunred Barcelona 1500 Staand. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Barcelona 1500 Staand. is 15 m2.

De Sunred Barcelona 1500 Staand. is een Staande heater.

De Sunred Barcelona 1500 Staand. is Zwart van kleur.