1. Eurom
 2. Eurom Swift 1800RC.

Eurom Swift 1800RC. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Swift 1800RC. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Swift 1800RC. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Wandheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

18 m2

Oppervlak voor montage

Wand

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Eurom Swift 1800RC. terrasverwarmer

De Eurom Swift 1800RC is de perfecte terrasverwarmer voor mensen die willen genieten van een lekker warm terras. Deze terrasheater heeft een verwarmingsbereik van maximaal 18 vierkante meter en heeft een windbestendig verwarmingselement. Daarnaast straalt hij relatief weinig fel licht uit, waardoor je optimaal kunt genieten zonder dat je tegen fel licht aankijkt. Bedien de heater met de bijgeleverde afstandsbediening, of maak gebruik van de fysieke knop om hem uit te schakelen. Om de juiste warmte te krijgen wil je de Eurom Swift 1800RC op een juiste plaats hangen. Raadpleeg daarom de handleiding om precies te weten waar je de heater kunt ophangen. Vaak is het zo dat voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen je minimaal twee heaters nodig hebt. Let op: een aparte softstarter heeft geen effect bij deze terrasverwarmer, omdat deze al een vertraging heeft bij het opstarten waardoor het piekvermogen wordt afgevlakt.

Pluspunten
 • De terrasheater straalt weinig fel licht uit, maar behoudt een hoge warmte-intensiteit

  .

  -> De terrasverwarmer straalt weinig fel licht uit, maar behoudt een hoge warmteintensiteit. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind

  .

  -> Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door invloed van de wind. Een elektrische terrasverwarmer zet je snel en gemakkelijk aan, omdat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken

  .

  -> Een elektrische terrasverwarmer kan snel en gemakkelijk aangezet worden, omdat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Minpunten
 • De terrasverwarmer heeft 1 stand waardoor je de warmte-intensiteit niet naar je eigen wensen aanpast.

Veelgestelde vragen over de Eurom Swift 1800RC. terrasverwarmer

De Eurom Swift 1800RC. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Swift 1800RC. is 18 m2.

De Eurom Swift 1800RC. is een Wandheater.

De Eurom Swift 1800RC. is Zwart van kleur.