1. Sunred
 2. Sunred ARTIX HB.

Sunred ARTIX HB. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred ARTIX HB. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred ARTIX HB. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Plafondheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

19 m2

Oppervlak voor montage

Plafond

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Sunred ARTIX HB. terrasverwarmer

Met de Sunred ARTIX HB zit je ook als het wat kouder wordt heerlijk op je terras. De terrasverwarmer heeft een stijlvol design door de lampenkap die om de terrasverwarmer heen zit. Het halogeen verwarmingselement is niet windgevoelig, waardoor je de heater zonder probleem in je open tuin met overkapping kunt hangen. Met de 3 standen bepaal je zelf de warmte-intensiteit. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je deze stand makkelijk aanpassen zonder op te staan. Voor het verwarmen van winderige terrassen en besloten terrassen vanaf 19 vierkante meter adviseren wij om twee van deze terrasverwarmers te gebruiken. Let er bij het aanzetten van de terrasverwarmer op dat je deze eerst op de laagste stand zet. Dit voorkomt dat er een grote piekstroom ontstaat, waardoor het geen klap geeft op je stroomgroep. Ook adviseren wij om een softstarter te gebruiken om deze piekstroom af te vlakken.

Pluspunten
 • Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van de wind

  .

  De terrasverwarmer heeft 3 standen waardoor je de warmte-intensiteit naar wens aanpast

  .

  Met het meegeleverde afstandsbedieningsapparaat kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer vanuit je stoel aanpassen.

Minpunten
 • Je hebt geen mogelijkheid om de richting van de stralingswarmte te veranderen.

Veelgestelde vragen over de Sunred ARTIX HB. terrasverwarmer

De Sunred ARTIX HB. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Sunred ARTIX HB. is 19 m2.

De Sunred ARTIX HB. is een Plafondheater.

De Sunred ARTIX HB. is Zwart van kleur.