1. Sunred
  2. Sunred Bogo Grijs.

Sunred Bogo Grijs. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Bogo Grijs. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Bogo Grijs. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Flame-heater

Warmtebron

Gas

Verwarmingsbereik

12 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Grijs

Omschrijving van de Sunred Bogo Grijs. terrasverwarmer

Met de Sunred Bong Grijs creëer je een heerlijk sfeervolle tuin of terras. Deze compacte gasheater is voorzien van lavastenen en een ronde glasplaat om de vlam te beschermen tegen de wind. De elektrische ontsteking zorgt ervoor dat je de heater gemakkelijk aanzet en met de draaiknop kan je de hoogte van de vlam zelf bepalen. De terrasheater is geschikt voor 5 en 11 kilogram propaan en butaan gasflessen en is geschikt voor een beschut terras met een warmtebereik tot 12 vierkante meter. Voor het verwarmen van besloten terrassen van meer dan 13 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Let er wel op dat je de heater altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte gebruikt. De Sunred Bong Grijs is een geweldige toevoeging voor jouw tuin of terras. De unieke combinatie van de gasheater en de lavastenen zorgt ervoor dat je jouw tuin of terras kan verwarmen met een prachtige en sfeervolle vlam. Met de elektrische ontsteking en de draaiknop bepaal je zelf de hoogte van de vlam. Daarnaast is de terrasheater geschikt voor 5 en 11 kilogram propaan en butaan gasflessen en zorgt voor een warmtebereik tot 12 vierkante meter. Voor het verwarmen van besloten terrassen van meer dan 13 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Zorg ervoor dat je de heater altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte gebruikt. De Sunred Bong Grijs is een ideale oplossing voor jouw tuin of terras!

Pluspunten
  • Met deze terrasverwarmer creëer je de gezelligheid van een sfeerhaard. Met deze terrasverwarmer creëer je de gezelligheid van een haard. Dankzij de elektrische ontsteking zet je deze terrasverwarmer gemakkelijk aan. Dankzij de elektrische ontsteking start je deze terrasverwarmer gemakkelijk op.

Minpunten
  • De hoeveelheid wind in de omgeving heeft invloed op de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Sunred Bogo Grijs. terrasverwarmer

De Sunred Bogo Grijs. terrasverwarmer maakt gebruik van Gas.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Bogo Grijs. is 12 m2.

De Sunred Bogo Grijs. is een Flame-heater.

De Sunred Bogo Grijs. is Grijs van kleur.