1. Sunred
 2. Sunred Retro 2100 Hangend.

Sunred Retro 2100 Hangend. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Retro 2100 Hangend. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Retro 2100 Hangend. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Plafondheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

21 m2

Oppervlak voor montage

Plafond

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Sunred Retro 2100 Hangend. terrasverwarmer

De Sunred Retro 2100 Hangend is een ideale oplossing voor het verwarmen van terrassen in winderige omgevingen. Dankzij het verwarmingselement dat vrijwel niet windgevoelig is, is er geen warmteverlies door de invloed van wind. Dit houdt in dat je terrassen tot 21 vierkante meter kunt verwarmen met hoogste vermogen. Ook als je verder van de heater af staat, voel je de warmte nog steeds. De heater heeft 3 standen (900, 1200 en 2100 watt) voor het aanpassen van de warmte-intensiteit. Met de meegeleverde afstandsbediening stel je de warmte eenvoudig bij, vanuit je luie stoel. Binnen 5 seconden voel je al de eerste warmte van de heater. Let op: lees altijd de handleiding voordat je de heater gaat gebruiken om te zien waar je het product wel of niet kan hangen. Voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Om een klap te voorkomen op de stroomgroep, kan je het beste gebruik maken van een softstarter. Hiermee voorkom je dat stoppen doorslaan.

Pluspunten
 • De terrasverwarmer heeft 3 standen waardoor je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpast

  .

  De terrasverwarmer heeft 3 instellingen waarmee je de warmte-intensiteit naar wens kunt aanpassen. Met de meegeleverde afstandsbediening pas je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aan vanuit je stoel

  .

  Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind. Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind.

Minpunten
 • De terrasverwarmer is niet draaibaar, waardoor je de richting van de warmtestraling niet zelf kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Sunred Retro 2100 Hangend. terrasverwarmer

De Sunred Retro 2100 Hangend. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Retro 2100 Hangend. is 21 m2.

De Sunred Retro 2100 Hangend. is een Plafondheater.

De Sunred Retro 2100 Hangend. is Zwart van kleur.