1. Eurom
  2. Eurom THG14000 Zwart.

Eurom THG14000 Zwart. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom THG14000 Zwart. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom THG14000 Zwart. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Lounge-heater, Staande heater

Warmtebron

Gas

Verwarmingsbereik

100 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Eurom THG14000 Zwart. terrasverwarmer

De Eurom THG14000 Zwart is een gasheater die een flink gedeelte van je open terras verwarmt. Hij heeft een variabele gascontrole waarmee de terrasverwarmer een warmtebereik behaalt tot maximaal 100 vierkante meter. Deze heater is eenvoudig te bedienen en voorzien van wieltjes waarmee je de terrasverwarmer gemakkelijk verplaatst. De gasheater met polyester behuizing heeft ook een omvalbeveiliging, waardoor de terrasverwarmer zichzelf uitschakelt wanneer hij omvalt. Je kunt deze gasheater gebruiken met een gasfles met propaan- of butaangas. Eén heater verwarmt winderige terrassen van maximaal 100 vierkante meter. Een gasfles wordt niet meegeleverd, maar deze gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen. Let er wel op dat je een Belgische gasdrukregelaar van 30 mbar gebruikt. De Eurom THG14000 Zwart is een betrouwbare gasheater die je terras verwarmt. Geniet van de warmte-afgifte van deze terrasverwarmer en plaats eenvoudig een gasfles met propaan- of butaangas. Met de elektrische ontsteking en de omvalbeveiliging schakel je de heater in en kun je optimaal genieten van je terras.

Pluspunten
  • Met een warmtebereik van 100 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlak dan de meeste gas terrasverwarmers. De terrasverwarmer is voorzien van wielen waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Dankzij de traploze instelbaarheid met een maximaal vermogen van 14.000 watt kun je de warmte-intensiteit aanpassen zoals jij het wilt.

Minpunten
  • Met een gasverbruik van 1,45 euro per uur verbruikt deze terrasverwarmer meer gas dan vergelijkbare terraswarmers.

Veelgestelde vragen over de Eurom THG14000 Zwart. terrasverwarmer

De Eurom THG14000 Zwart. terrasverwarmer maakt gebruik van Gas.

Het verwarmingsbereik van de Eurom THG14000 Zwart. is 100 m2.

De Eurom THG14000 Zwart. is een Lounge-heater, Staande heater.

De Eurom THG14000 Zwart. is Zwart van kleur.