1. Sunred
 2. Sunred Indus II 2100 Hangend.

Sunred Indus II 2100 Hangend. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Indus II 2100 Hangend. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Indus II 2100 Hangend. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Plafondheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

21 m2

Oppervlak voor montage

Plafond

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Sunred Indus II 2100 Hangend. terrasverwarmer

Sunred Indus II 2100 Hangend biedt een comfortabele warmte op slechts 5 seconden. Het heeft 3 verschillende vermogensstanden, waaronder 900, 1200 en 2100 watt, waardoor je het vermogen kunt aanpassen aan je behoeften. Door zijn speciale verwarmingselement is de verwarmer ook geschikt voor winderige plekken. Op het hoogste vermogen kan het 21 vierkante meter verwarmen. Als je een beschutte en winderige plek vanaf 21 vierkante meter wilt verwarmen, adviseren specialisten om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Bovendien is er een softstarter meegeleverd waarmee je het piekvermogen kunt afvlakken en zo klapgevoelige stroomgroepen kunt voorkomen. Sunred Indus II 2100 Hangend is een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare warmtebron. Het is eenvoudig in gebruik, de afstandsbediening maakt het mogelijk om het vermogen aan te passen zonder van je stoel te hoeven opstaan. Daarnaast is de verwarmer ook nog eens bestand tegen wind, waardoor hij ook geschikt is voor een plek waar wat meer wind staat. Met dit product blijf je altijd warm, zelfs als het buiten wat frisser wordt.

Pluspunten
 • De terrasverwarmer heeft 3 standen waardoor je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpast

  .

  Met de meegeleverde afstandsbediening pas je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer vanuit je stoel aan

  .

  Een elektrische terrasverwarmer is snel en gemakkelijk aan te zetten, omdat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Minpunten
 • De terrasverwarmer is niet draaibaar, waardoor je niet zelf bepaalt in welke richting de heater de ruimte verwarmt

  .

  De terrasverwarmer is niet draaibaar, waardoor je niet zelf kunt bepalen in welke richting de heater de ruimte verwarmt.

Veelgestelde vragen over de Sunred Indus II 2100 Hangend. terrasverwarmer

De Sunred Indus II 2100 Hangend. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Indus II 2100 Hangend. is 21 m2.

De Sunred Indus II 2100 Hangend. is een Plafondheater.

De Sunred Indus II 2100 Hangend. is Zwart van kleur.