1. Sunred
  2. Sunred Indus 2500 Hangend Zwart.

Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Plafondheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

23 m2

Oppervlak voor montage

Plafond

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. terrasverwarmer

De Sunred Indus 2500 Hangend Zwart is een terrasverwarmer die met zijn halogeenlamp het lichaam verwarmt, in plaats van de omgeving. Hierdoor is het bereik van deze terrasverwarmer 23 vierkante meter, ongeacht de wind. Je kunt de warmte-afgifte naar eigen wens instellen met de twee standen: 1.000 watt en 2.500 watt. De IP24-certificering betekent dat de heater spatdicht is en bestand is tegen een lichte regenbui. Daarnaast heeft de stroomkabel een lengte van 1,8 meter. Voor het optimaal verwarmen van een beschutte en winderige terras vanaf 23 vierkante meter heb je volgens specialisten twee van deze terrasverwarmers nodig. Daarnaast is het belangrijk om de piekvermogen - wat meer stroom verbruikt bij het opstarten - te vlakken met een softstarter. Zo voorkom je dat je stoppen doorslaan. Een Sunred Indus 2500 Hangend Zwart is dus een veilige en betrouwbare keuze als je terras optimaal wil verwarmen.

Pluspunten
  • Met een warmtebereik van 23 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een grotere oppervlakte dan vergelijkbare terrasverwarmers. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind. Een elektrische terrasverwarmer is snel en gemakkelijk aan te zetten, omdat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer is niet draaibaar, waardoor je niet zelf kunt bepalen in welke richting de heater de ruimte verwarmt.

Veelgestelde vragen over de Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. terrasverwarmer

De Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. is 23 m2.

De Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. is een Plafondheater.

De Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. is Zwart van kleur.