1. Eurom
 2. Eurom Swift 1300.

Eurom Swift 1300. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Eurom Swift 1300. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Eurom Swift 1300. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Wandheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

12 m2

Oppervlak voor montage

Wand

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Eurom Swift 1300. terrasverwarmer

Met de Eurom Swift 1300 hoef je je niet meer tegen de kou te verzetten tijdens het genieten van je terras. De terrasverwarmer heeft een maximaal verwarmingsbereik van 12 vierkante meter en het verwarmingselement is bijna niet windgevoelig. De terrasverwarmer straalt ook minder fel licht uit, waardoor je geniet van een heerlijk warm terras zonder te veel licht. Op de handleiding staat waar je de Swift 1300 wel en niet mag ophangen. Specialisten raden aan om voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 12 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Stroomverbruik is bij sommige heaters een probleem. Met een softstarter kan je het vermogen afvlakken, zodat er geen klap komt op je stroomgroep. Hierdoor voorkom je dat je stoppen doorslaan. Geniet van je terras met de Eurom Swift 1300!

Pluspunten
 • De terrasheater straalt minder fel licht uit dan andere verwarmingseenheden, maar behoudt toch een hoge warmteintensiteit

  .

  De terrasverwarmer is draaibaar, waardoor je zelf bepaalt in welke richting de verwarming de ruimte verwarmt

  .

  Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van de wind.

Minpunten
 • Deze terrasverwarmer heeft een lager maximaal vermogen dan andere heaters uit deze serie, waardoor het een kleiner warmtebereik en een lagere warmte-intensiteit heeft.

Veelgestelde vragen over de Eurom Swift 1300. terrasverwarmer

De Eurom Swift 1300. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Eurom Swift 1300. is 12 m2.

De Eurom Swift 1300. is een Wandheater.

De Eurom Swift 1300. is Zwart van kleur.