1. Sunred
 2. Sunred Sirius Zwart.

Sunred Sirius Zwart. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Sirius Zwart. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Sirius Zwart. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Plafondheater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

19 m2

Oppervlak voor montage

Plafond

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Sunred Sirius Zwart. terrasverwarmer

De Sunred Sirius Zwart is een superhandig apparaat dat je thuis of bij een openluchtfeest kunt gebruiken. Deze plafondheater is gemaakt van lichtgewicht materiaal en heeft een moderne uitstraling. Hij is gemakkelijk te monteren aan het plafond en neemt minder ruimte in dan een staande heater. Bovendien heeft de terrasverwarmer 3 warmtestanden waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpast (900, 1200 en 2100 watt). Dankzij de windvaste constructie heeft de omgevingswind weinig invloed op de warmte-afgifte van deze heater. Als je een besloten of winderig terras vanaf 21 vierkante meter wilt verwarmen, raden we je aan 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Vergeet ook niet om een softstarter aan te schaffen, zodat je de piekstroom die de heater bij het opstarten verbruikt, kunt afvlakken. Zo voorkom je dat de stroomgroep doorslaat. Bovendien vermindert het het stroomverbruik van de heater.

Pluspunten
 • Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van de wind

  .

  Hij heeft ook 3 standen waardoor je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van de wind

  .

  Hij heeft ook 3 standen waardoor je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
 • De terrasverwarmer geeft relatief veel licht uit tijdens het verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Sunred Sirius Zwart. terrasverwarmer

De Sunred Sirius Zwart. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Sirius Zwart. is 19 m2.

De Sunred Sirius Zwart. is een Plafondheater.

De Sunred Sirius Zwart. is Zwart van kleur.