1. Sunred
  2. Sunred Propus Lounge Heater Zilver.

Sunred Propus Lounge Heater Zilver. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Propus Lounge Heater Zilver. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Propus Lounge Heater Zilver. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Lounge-heater, Staande heater

Warmtebron

Gas

Verwarmingsbereik

25 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Zilver

Omschrijving van de Sunred Propus Lounge Heater Zilver. terrasverwarmer

De Sunred Propus Lounge Heater Zilver terrasverwarmer is ideaal om te gebruiken op je loungeset of tafel. Met een vermogen van 11.000 watt verwarmt hij een oppervlakte van maximaal 25 vierkante meter. Ontspan en geniet van de warmte die deze terrasverwarmer biedt. De elektronische ontsteking zorgt ervoor dat je de vlam met een druk op de knop aansteekt. Verder is de draaiknop eenvoudig te bedienen voor het regelen van de warmte. De Sunred Propus Lounge Heater Zilver werkt op propaan- of butaangas. Hierdoor is hij mobiel en ben je niet afhankelijk van de lengte van een kabel. De wieltjes maken het transport en het verplaatsen van de heater nog makkelijker. Advies van de specialist is om altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte een gas terrasverwarmer te gebruiken. Met één heater verwarm je winderige terrassen van meer dan 25 vierkante meter. Let op: een gasfles wordt niet meegeleverd en deze heater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen.

Pluspunten
  • -Deze terrasverwarmer is geschikt voor het verwarmen van grote oppervlakten van maximaal 25 vierkante meter. -De terrasverwarmer is voorzien van wielen waardoor je de heater gemakkelijk verplaatst. -Dankzij de traploze instelbaarheid met een maximaal vermogen van 11.000 watt kan je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen.

Minpunten
  • Op de maximale stand verbruikt de terrasverwarmer ongeveer 1,26 euro per uur.

Veelgestelde vragen over de Sunred Propus Lounge Heater Zilver. terrasverwarmer

De Sunred Propus Lounge Heater Zilver. terrasverwarmer maakt gebruik van Gas.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Propus Lounge Heater Zilver. is 25 m2.

De Sunred Propus Lounge Heater Zilver. is een Lounge-heater, Staande heater.

De Sunred Propus Lounge Heater Zilver. is Zilver van kleur.