1. Sunred
  2. Sunred Dark Vintage 2500 Staand.

Sunred Dark Vintage 2500 Staand. terrasverwarmer

5/5

Lees bij ons alles over de Sunred Dark Vintage 2500 Staand. terrasverwarmer en ontdek de meest belangrijke specificaties. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen, waar wil je de terrasverwarmer monteren en van welke warmtebron wil je gebruik maken? Als je hier de antwoorden op weet, vind je ook de juiste terrasverwarmer voor jouw huis.

Specificaties Sunred Dark Vintage 2500 Staand. terrasverwarmer

Type terrasverwarmer

Lounge-heater, Staande heater

Warmtebron

Elektriciteit

Verwarmingsbereik

26 m2

Oppervlak voor montage

Vloer

Kleur

Zwart

Omschrijving van de Sunred Dark Vintage 2500 Staand. terrasverwarmer

De Sunred Dark Vintage 2500 Staand is een unieke terrasverwarmer die geschikt is voor gebruik op winderige terrassen. Met een hoogteverstelling tussen de 150 en 198 centimeter is deze heater in verschillende situaties te gebruiken. Je kunt deze terrasheater ook aanpassen naar 2 vermogensstanden van 1.250 en 2.500 watt met behulp van de afstandsbediening. Bovendien heeft de Sunred Dark Vintage 2500 Staand een speciale coating met een laagje rosé bladgoud, waardoor deze heater een intensere warmte afgeeft dan andere heaters. Dankzij de extra reflectie is de warmte beter te verdelen, maar deze terrasverwarmer geeft minder fel licht af dan andere modellen. Voor het verwarmen van een terras vanaf 26 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. De heater heeft al een vertraging bij het opstarten, wat het piekvermogen afvlakt en de kans op doorslaan van de stoppen verkleint. Kortom, de Sunred Dark Vintage 2500 Staand is de perfecte oplossing voor een sfeervol verwarmd terras.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft twee standen waarmee je de warmte-intensiteit naar wens aanpast. Met de meegeleverde afstandsbediening pas je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aan vanuit je stoel. De terrasverwarmer heeft een minder felle gloed bij het verwarmen dan andere heaters.

Minpunten
  • Je hebt altijd een stopcontact in de buurt nodig om de terrasverwarmer te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Sunred Dark Vintage 2500 Staand. terrasverwarmer

De Sunred Dark Vintage 2500 Staand. terrasverwarmer maakt gebruik van Elektriciteit.

Het verwarmingsbereik van de Sunred Dark Vintage 2500 Staand. is 26 m2.

De Sunred Dark Vintage 2500 Staand. is een Lounge-heater, Staande heater.

De Sunred Dark Vintage 2500 Staand. is Zwart van kleur.